MIN VÄG 

Jag har haft hund i större delen av livet. Hundar har blivit en så naturlig del av mitt liv, de behövs för att familjen ska kännas hel. Jag har aldrig varit intresserad av att vara aktiv i någon hundsport eller särskild inriktning. För mig har hunden varit en familjemedlem som jag umgås med, myser i soffan med, promenerar med, utan någon särskild tanke bakom.

När jag utbildade mig till hundinstruktör var det egentligen mest för att bli en bättre hästtränare. Det finns ingen motsvarig utbildning för häst ännu, och teorin bakom träningen är ju den samma oavsett art. Efter denna utbildning har jag byggt på med fler kortare utbildningar och föreläsningar. 

Jag riktar mig till familjehunden, träning som förbättrar ekipagets vardagssamarbete ligger mig varmast om hjärtat och det är i huvudsak det jag undervisar i. Allt ifrån att kunna gå mysiga promenader i koppel till att kunna klippa klorna under avslappning. 

I Juli 2021 öppnade jag tillsammans med mina tre goda vänner Gråbo Djurhälsa - butik, veterinär och hundkursverksamhet. Här kommer jag att hålla hundkurser regelbundet. Kika gärna in på vår hemsida för att läsa mer:  www.grabodjurhalsa.com