top of page

Föreläsning

Jag kommer till er och håller föreläsning

 

Jag kommer gärna till er ridklubb, konferens eller privata sällskap och håller föreläsningar! Nedan ser du ett par exempel på föreläsningar jag har att erbjuda. Jag är öppen för att skräddarsy en föreläsning efter era önskemål. Undrar du om jag kan föreläsa i ett visst ämne? Fråga mig gärna! Kontakt>>

0U6A9877-30_WEBB.jpg

Inspirationsföreläsning

 En lättsam och mycket innehållsrik föreläsning där jag pratar om vad belöningsbaserad träning är och hur det fungerar. Hur det kan stärka er relation till hästen och hur det får både tränare och häst att må bra!

 

Jag kommer visa er flera av många användningsområden och enkla övningar att börja med. Jag pratar också om hur du undviker de vanligaste fallgroparna när du börjar med belöningsbaserad träning.

Föreläsningen innehåller mycket filmvisning.

Andra föreläsningar

Förutom Inspirationsföreläsningen håller jag gärna fördjupade föreläsningar inom t ex dessa områden:

  • Hantering & omvårdnad på hästens villkor. Hur kan vi på ett lustfyllt sätt förbereda vår häst på de moment vi behöver göra för deras hälsas skull: hovvård, visitering/undersökning, ta tempen, tvätta sår etc.

  • Trygghets- och miljöträning. Våra hästar är i grunden ett bytesdjur som är programmerad att scanna av sin omgivning och vara beredd att fly så fort det behövs. I denna föreläsning pratar jag om hur man med hjälp av belöningsbaserad träning kan hjälpa hästen att minska stress och flyktbeteende.

  • Trickträning & Frihetsdressyr. En föreläsning om inlärning och belöningsbaserad träning med fokus på trick och frihetsdressyr. Inspiration till olika övningar som ökar samspel och följsamhet, ökar kroppskontroll, koordination och balans. 

0U6A9630-19.jpg
0U6A8596-4_WEBB.jpg

Pris och villkor

Har du egna önskemål om vad du vill att föresläsningen ska innehålla? Kontakta mig så pratar vi ihop oss! Kontakt>>

En föreläsning pågår i ca 1,5 timme och kostar 1500kr (resersättning kan tillkomma beroende på avstånd).

 

Du som arrangör betalar hela summan till mig.

Jag skickar dig gärna pressbilder för eventuell marknadsföring!

bottom of page