top of page

Lämna häst för träning

Lämna häst för träning

Unghästhantering, inridning, tillridning, lastträning, miljöträning, problemlösning m.m.

Behöver du hjälp att ge dig och din unghäst en bra start? Vill du ha en trygg och harmonisk ridhäst? Har ni kört fast och har problem som du har svårt att hantera? Vill du ha din häst utbildad och vidare få hjälp med försäljning? Eller ska du kanske på semester eller av annan anledning inte kan stimulera din häst under en period?

Kontakta mig>>

IMG_1212.JPG

Träning för ett hållbart resultat

Snabba tillfälliga lösningar håller i regel inte i längden och kan dessutom skapa frustration för häst och ägare. Dräför är jag grundlig och noggrann när jag tränar din häst! Jag tränar din häst efter samma grundfilosofi som när jag tränar mina egna hästar- Förståelse, Glädje, Säkerhet.

Det är till stor fördel om du som ägare är insatt i hur jag arbetar med din häst och varför. För att få ett hållbart resultat så behöver även du som ägare veta vad din häst behöver i olika situationer. Du är välkommen att följa träningen här hos mig så mycket du vill. Du får också en lektion i samband med att du hämtar hem din häst så att du kan ta vid träningen när ni är hemma igen. 

Pris & villkor

Jag tränar din häst 5 gånger i veckan. 

Din häst får givetvis daglig utevistelse, eller om du vill, utevsitelse dygnet runt. Beroende på typ av häst och hur länge du vill att den stannar hos mig så kan din häst även få sällskap i sin hage utav en av mina hästar.

Jag fodrar din häst så gott det går efter dina önskemål.

Kontakta mig så kan vi komma fram till vad som passar just dig och din häst!

Bor du inom ett inte alltför långt avstånd så kommer jag gärna och träffar dig och din häst innan hästen kommer till mig.

8500kr/ månad exkl. foder, inkl. moms och uppstallning. 

IMG_1241.JPG
0U6A8724-7_WEBB.jpg

Psst.. Nyfiken på hur det kan se ut när jag tränar andras hästar? Titta här!

bottom of page