top of page

Kurser Online

Bredda dina kunskaper och få inspiration

Jag erbjuder i dagsläget tre onlinekurser! Att gå en kurs på nätet är ett jättebra sätt att bredda sin kunskap och få inspiration. Du kan köpa kurserna med eller utan coaching. Med coaching innebär att du få obegränsad coaching av mig via de Facebookgrupper som finns kopplade till kurserna. Du kan ställa frågor om materialet och få hjälp med din träning genom att ladda upp filmklipp på när du tränar med din häst.

Grundkurs i belöningsbaserad träning

IMG_8014.jpg

I denna kurs får du kunskap om hur inlärning fungerar och om de fördelar som finns med belöningsbaserad träning. Du kommer att lära dig om hur du kan introducera matbelöningar i träningen med din häst utan att samtidigt skapa frustration och därmed få fram oönskade beteenden. Denna kurs riktar sig till dig som är nybörjare på belöningsbaserad träning men även till dig som provat på men upplevt att det medfört frustration i eran träning. Kursmaterialet är i videoform kombinerat med tal och pedagogisk text.

Pris med coaching: 650 kr

Pris utan coaching: 450 kr

Grundkurs

Mer info om grundkursen

Lugn & Trygg

Lugn & Trygg i transporten

IMG_8239.jpg

I den här kursen får du kunskap och verktyg för att träna din häst till att vara lugn och trygg i transporten. Från att gå in i transporten, stanna kvar, bli instängd och till sist åka. Målet är att hästen ska vara lugn och trygg hela vägen! Denna kurs riktar sig till dig som har en häst som har dåliga erfarenheter kring lastning och transportering och är tveksam till att gå in i transporteng, men också till dig som på ett schysst sätt vill ge din oerfarna häst goda associationer till transporten redan från början. Kursmaterialet är i videoform kombinerat med tal och pedagogisk text.

Pris med coaching: 550 kr

Pris utan coaching: 350 kr

Mer info om  Lugn & Trygg

Frihetsdressyr & Följsamhet

Kursserie: Frihetsdressyr & Följsamhet

IMG_7744.jpg

Frihetsdressyr & Följsamhet är en kursserie i fem delar: Förflyttningar, Ledövningar, Longering, Sidvärtsrörelser & Skolor samt Framåtbjudning.

Kursens delar bygger på varandra - i de första delarna får du de förkunskaper som behövs för att genomföra kursens senare delar. De går även bra att gå separat för den som vill.

Serien passar både dig som vill träna upp ett bra vardagssamarbete och dig som lära dig frihetsdressyr efter belöningsbaserade principer.

 

Du får tillgång till en facebookgrupp kopplat till kursen där du kan ställa frågor om materialet, få feedback på din egen träning, samt ta del av andra deltagares träning.

Mer info om Frihetsdressyr & Följsamhet

När gräset lockar - Samarbete & Följsamhet

annastavholm-38.jpg

Upplever du bekymmer med att din häst hellre vill äta gräs än delta i aktiviteter tillsammans med dig? Du är inte ensam!

Gräsets lockelse innebär konflikt för många ekipage, det är lätt att hamna i en dragkamp när vårgräset lockar i vägkanten. Denna kamp är inte särskilt trevlig för vare sig hästar eller människor.

I denna kurs får du verktyg för hur du med positiv förstärkning kan motivera din häst till att motstå frestelser på marken, hålla fokus trots att gräset lockar och lugnt invänta varsågodsignal.

Ingen mera dragkamp, utan samarbete och ömsesidig följsamhet!

Slöpps v. 20. Går redan nu att förköpa i webbshopen!

När gräse lockar
bottom of page