Kurseer Online

Bredda dina kunskaper och få inspiration

Jag erbjuder i dagsläget två onlinekurser. Att gå en kurs på nätet är ett jättebra sätt att skaffa kunskap och få inspiration. Du kan köpa kurserna med eller utan coaching. Med coaching innebär att du få obegränsad coaching av mig via de Facebookgrupper som finns kopplade till kurserna. Du kan ställa frågor om materialet och få hjälp med din träning genom att ladda upp filmklipp på när du tränar med din häst.

Grundkurs i belöningsbaserad träning

I denna kurs får du kunskap om hur inlärning fungerar och om de fördelar som finns med belöningsbaserad träning. Du kommer att lära dig om hur du kan introducera matbelöningar i träningen med din häst utan att samtidigt skapa frustration och därmed få fram oönskade beteenden. Denna kurs riktar sig till dig som är nybörjare på belöningsbaserad träning men även till dig som provat på men upplevt att det medfört frustration i eran träning.  Kursmaterialet är i videoform kombinerat med tal och pedagogisk text.

Pris med coaching: 650 kr

Pris utan coaching: 450 kr

 

Lugn & Trygg i transporten

I den här kursen får du riktigt grundlig kunskap om och verktyg för att träna din häst till att vara lugn och trygg i transporten. Från att gå in i transporten, stanna kvar, bli instängd och till sist åka. Målet är att hästen ska vara lugn och trygg hela vägen! Denna kurs riktar sig till dig som har en häst som har dåliga erfarenheter kring lastning och transportering och är tveksam till att gå in i transporteng, men också till dig som på ett schysst sätt vill ge din oerfarna häst goda associationer till transporten redan från början. Kursmaterialet är i videoform kombinerat med tal och pedagogisk text.

Pris med coaching: 550 kr

Pris utan coaching: 350 kr